+36 30 682 1390

 

Gépkocsik vásárlása Budapest környékén

 

Cégünk országosan foglalkozik autófelvásárlással, de helyileg Pest megye területén, azon belül is Budapesten végezzük tevékenységünket. Nem kell feltétlenül személyesen felkeresnie minket, időt spórolhat magának azzal, hogy nálunk online is kérhet árajánlatot az autófelvásárlás előtt. Hogy megfelelő, minél reálisabb ajánlatot adhassunk Önnek, kérjük, pontosan töltse ki az alábbi űrlapot.*
    a csillaggal jelölt mezők kitöltése nélkül nem tudja ajánlatkérését részünkre eljuttatni!

 km

 

 cm3

 LE

bőrkárpit
bőr/szövet kárpit
manuális klíma
digit klíma
ABS
automata váltó
légzsák
oldallégzsák
elektromos ablak
alukerék
Hi-fi
navigációAz Ön elképzelése az árról:

 Ft

 Ft
(max. 1 MB)

Autófelvásárlás Pest megye területén

 

Nálunk nem számít gépkocsijának márkája vagy állapota, sem az, hogy Magyarországon vagy külföldön vásárolta, minden 0-17 év közötti autót felvásárolunk. Lehetősége van arra is, hogy autóját azonnal készpénzért értékesítse. Ingyenes kiszállás során gépjárműje helyszíni átnézését és értékbecslését követően történik az autófelvásárlás. Budapesti vállalatunk rutinjának köszönhetően az autófelvásárlás fennakadások nélkül zajlik.

 

Ha gyorsan szeretne tőkéhez jutni, vagy ha hitelből vette autóját és az esetleg megnövekedett banki törlesztőrészletektől szeretne szabadulni, várjuk jelentkezését elérhetőségeinken – akár telefonon, akár online. Ha Pest megye területén jár, személyesen is várjuk telephelyünkön, Budapesten. Amennyiben gépkocsiját hitel terheli, az autófelvásárlás részeként segítséget nyújtunk a finanszírozás lezárásában is. Ha a törlesztőrészletek fizetése során ütközött akadályokba, a bank által kínált feltételeknél sokkal kedvezőbbek mellett vásároljuk fel autóját.

 

Az autófelvásárlás mellett cégünk foglalkozik bizományos értékesítéssel is, amelyet az eladó érdekeit szem előtt tartva végzünk. Ebben is kérheti segítségünket.

 

Amennyiben a készpénzes autófelvásárlásra szeretne ajánlatot kérni, töltse ki az űrlapot!

 

Autófelvásárlás Pest megyében