+36 30 682 1390

Használtautó felvásárlás

A használtautó felvásárlás lényege, hogy gyors – nagyságrendekkel gyorsabb, mint a bizományi értékesítéssel történő autóvétel és -eladás, amelyet a legtöbb autókereskedés végez. Nálunk Ön akár azonnal hozzájuthat pénzéhez, nem kell megvárnia a jármű végső vevőjének jelentkezését. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat az információkat, amelyekre szüksége lehet használt autó értékesítése során.

A használt autó

Használtautó felvásárlásEgy használt autó megvásárlása mindig rizikós, ezért az eladásra kínált autó alapos átnézést, ellenőrzést igényel. Mi a használt autó felvásárlás során első lépésként mindig felmérjük a jármű állapotát (életkor, műszaki állapot, papírok, történet) és ennek megfelelően állapítjuk meg az értékét. Teszünk egy ajánlatot, és ha ezt Ön megfelelőnek találja, akkor minden, az autó átírásához szükséges papírmunkát elintézünk. Önnek nincs más dolga, mint átvenni a megbeszélt ellenértéket készpénzben.

Az autó átvizsgálása és az ajánlattétel is díjmentes, tehát önnek nem kell fizetni olyan ajánlatért, amelyet nem kíván elfogadni. Természetesen a használt autó vételárának meghatározása során – figyelembe véve gépkocsija állapotát – reális összeget kínálunk.

 

Használtautó felvásárlás akár aznapi kifizetéssel?

Az A111 Auto Kft.-nél valós ígéret a gyorsaság. Amennyiben Ön a saját tulajdonában lévő használt autóját kínálja nekünk eladásra, és Önnél van az autó minden szükséges papírja, akár aznap el tudjuk intézni az autó adásvételét. A használtautó felvásárlás után a teljes – az átvizsgálást követően meghatározott – vételárát az eladást követően azonnal megkaphatja készpénzben. Ennél gyorsabban nem juthat hozzá gépkocsija értékéhez.

Használt autó hiteltartozással

Számunkra nem probléma, ha a használt autón hiteltartozás van, sőt: legtöbben épp amiatt veszik igénybe használtautó felvásárlási szolgáltatásunkat, mert nem tudják már tovább fizetni hitelüket. Mi a banknál jóval kedvezőbb feltételekkel tudjuk átvenni autóját. Ennek köszönhetően nemcsak a törlesztés terheitől szabadul meg a használtautó felvásárlás segítségével, hanem közben jó üzletet is köt. Többéves tapasztalatunknak köszönhetően segítséget tudunk nyújtani a gépjármű finanszírozásának lezárásában is, így kevesebbet kell bajlódnia a banki ügyintézéssel.

Akár 20 éves használt autót is megveszünk

Minket nem érdekel, mennyi idős vagy milyen állapotban van egy használt autó, korrekt árat kínálunk érte. Járművét annak műszaki állapotától függetlenül megvesszük. A használtautó felvásárlás cégünk esetében valóban használt autókra vonatkozik, akár 20 éves gépkocsiját is megvásároljuk Öntől.