+36 30 682 1390

Információk a készpénzes autófelvásárlásról

Mivel az autófelvásárlás készpénzért – teljesen érthető módon – sokakat érdekel, az alábbi információkat fontosnak tartjuk közölni ezen szolgáltatásunkkal kapcsolatban. Természetesen bővebb tájékoztatást kérhet telefonon vagy telephelyünkön személyesen is. Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy online kérjen ajánlatot a készpénzes autófelvásárlásra.

  • A készpénzes autófelvásárlás során márkától és állapottól függetlenül 0-17 éves gépkocsikat vásárolunk meg a helyszíni átnézést, értékbecslést követően.
  • Új és használt autó felvásárlásával egyaránt foglalkozunk, így eladó autóink között is egyformán megtalálhatóak új és használt járművek.
  • Cégünknél a banki finanszírozásból visszavett gépjárművek felvásárlása is megoldható. Amennyiben Ön nem tudja fizetni a törlesztőrészletét, a banknál sokkal kedvezőbb feltételekkel, készpénzért felvásároljuk autóját. Ezáltal egyszerre szabadulhat meg hitelétől és köthet jó üzletet.
  • Banki törlesztés alatt lévő gépjármű finanszírozásának lezárásában segítünk ügyfeleinknek, így egyszerűbbé és gyorsabbá válik a gyakran elhúzódó papírmunka elvégzése.
  • Nemcsak belföldön vásárolt gépjárművekkel foglalkozunk. Ajánlatot kérhet Magyarországon és határon túl vásárolt autójára is.
  • Ajánlatkérését elküldheti online.
  • Egy forintjába sem kerül, díjmentesen személyesen felkeressük.
  • Akár azonnal, készpénzben kifizetjük a megbeszélt vételárat, ennél gyorsabban nem is juthat hozzá autója értékéhez.
  • Eladásra szánt autóját ingyenesen átvizsgáljuk, felértékeljük, és javaslatot teszünk a legjobb ár-értéken történő eladás érdekében.

Autófelvásárlás készpénzért akár még ma

Készpénzes autófelvásárlásVegye igénybe cégünk szolgáltatásait, és nem kell aggódnia a komolytalan vevők, a sokszor időigényes, de egyáltalán nem célravezető egyeztetések, és az elhúzódó értékesítés illetve kifizetés miatt. Nem lesz szüksége értékbecslőre, autószerelőre sem. Továbbá átfutási idő nélkül, a felvásárlást követően azonnal hozzájuthat a teljes vételárhoz, ráadásul nálunk az autófelvásárlás készpénzért történik.

 

Készpénzes autófelvásárlás szolgáltatásunk ideális megoldás azok számára, akik használt autójukat gyorsan szeretnék eladni és a lehető legrövidebb idő alatt kívánnak hozzájutni a pénzhez. Cégünk több éves tapasztalatának köszönhetően a készpénzes autófelvásárlás nálunk egyszerűen és gördülékenyen zajlik - akár már ma hozzájuthat eladott járműve értékéhez!